Toimitustavat

Toimitamme kotisivut ja muut palvelumme luotettavasti verkon yli – tapaamista ei tarvita ellei sellaista erikseen sovita. Toimialueenamme on koko Suomi. Yleiset toimitusehtomme voit lukea täältä.

Kotisivujen toimituksen vaiheet

1. Tarpeen kartoitus ja tarjouksen teko
Kerro mitä ominaisuuksia tarvitset. Kerro myös toiveistasi ulkoasun suhteen, linkkaa vaikkapa malliksi sivustoja joista tykkäät. Kartoitamme käymämme keskustelun pohjalta tarpeesi ja teemme projektista tarjouksen ja luonnoksen.
2. Hyväksyntä ja materiaalien toimitus
Tarjous hyväksytty. Nyt olisi hyvä hetki toimittaa meille kotisivuille tulevat teksti- ja kuvamateriaalit. Sopivia kuvia voidaan hakea myös tarvittaessa kuvapankeista. Tässä vaiheessa tarvitsemme myös webhotelli tunnukset.
3. Suunnittelu ja toteutus
Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut yhteisen suunnitelman mukaisesti, läpinäkyvästi ja ketterästi. Voit osallistua kotisivuprojektiin koko kehitysprosessin ajan kertomalla muutostoiveita, syöttämällä sisältöä ja tarkastelemalla projektin tilannetta.
4. Sivuston julkaisu ja luovutus
Jihuu, sivut ovat valmiit ja julki! Pääset keskittymään yritystoimintaasi ja voit mainostaa uusia sivujasi vaikkapa somessa. Toimitamme tunnukset sivujesi editointia varten sekä tarjoamme käyttötuen alkuun.

Demo-palvelu

Olemme kehittäneet kotisivuprojektien tilauksesta kiinnostuneita sekä asiakkaitamme varten täysin ilmaisen demo-palvelun, jonka demo.revonsoft.com -osoitteesta löytyvän oppimisosion avulla:

  1. Kotisivujen tilauksesta kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan kotisivujen hallintaa käytännössä.
  2. Kotisivujen tilauksesta kiinnostuneet pääsevät katselemaan osaa opetusvideoista.
  3. Asiakkaat pääsevät katsomaan kaikkia opetusvideoita.

Ja jonka projekti-osion avulla:

  1. Kotisivujen tilauksesta kiinnostuneet pääsevät tarkastelemaan luonnosta kotisivuistaan jo ennen ostopäätöksen tekemistä. Tällä tavoin asiakkaamme eivät joudu tilaamaan ”sikaa säkissä”. Tällä tavoin saadaan myös useimmiten määriteltyä projektille selkeät suuntaviivat ja ensiaskeleet. Päästään niin sanotusti samalla sivulle siitä, minkälaista toteutusta lähdetään tekemään.
  2. Asiakkaat pääsevät seuraamaan työn edistymistä sekä vaikuttamaan työn lopputulokseen ketterästi ja läpinäkyvästi koko kehitysprosessin ajan.
  3. Asiakkaat voivat lisätä sivuille sisältöä kehitysprosessin aikana. Tällä tavoin voidaan kehittää julkaisua vaille valmiit kotisivut interaktiivisella yhteispelillä näppärästi ja nopeasti verkon yli toimien.

Projekti-osio toimii palvelimellamme osoitteessa yrityksennenimi.revonsoft.com, johon luomme tilauksesta kiinnostuneille sekä asiakkaillemme tunnukset. Projekti-osio ei ole näkyvissä lisäksenne muille kuin meille.

Usein kysyttyä

Kuinka nopeasti pystytte toimittamaan meille nettisivut?
Toimitusaika riippuu työn laajuudesta. Yleensä projektin aloittamisen jälkeen kotisivujen kehitykselle on hyvä varata aikaa n. 2-6 viikkoa ja verkkokaupan kehitykselle n. 3-8 viikkoa. Mikäli tarvitset nettisivut tiettyyn päivämäärään mennessä, voimme sovittaessa ottaa työn vastaan kiireellisenä ja pyrkiä mahdollisimman nopeaan toimitukseen.
Minkälaisilla laitteilla toteuttamanne nettisivut toimivat?
Toteutamme kaikki nettisivut responsiivisina, joten ne skaalautuvat käyttäjän päätelaitteen mukaisesti. Sivut toimivat kaikilla yleisimmillä selaimilla sekä nykyaikaisilla mobiililaitteilla.
Mitä käyttötuki alkuun kattaa?
Toistaiseksi käyttötuki alkuun kattaa asiakkaan opastuksen sivujensa (WordPress) editointiin sanallisesti, havainnollistavien dokumenttien, opastevideoiden ja/tai linkkien avulla. Käytössänne on myös demo-palvelumme oppimisosio, johon voitte rekisteröityä maksutta. Oppimisosion avulla pääsette mm. katselemaan yksityiskohtaisia opetusvideoita sekä kokeilemaan kotisivujen hallintaa käytännössä jo ennen ostopäätöksen tekoa.

Toimintatavat

Toimimme jokapäiväisessä työssämme arvojemme ja visiomme mukaisesti.

Arvot

Meille tärkeitä arvoja ovat mm. asiakaslähtöisyys, läpinäkyvyys, luotettavuus, luovuus, ketteryys ja uudistuvuus.

Visio

Visiomme on toimittaa asiakkaillemme laadukkaita palveluita ja luovia ratkaisuja sekä toimia heidän luotettavana kumppaninaan ja tukena tietoteknisissä asioissa.

Pyydä tarjous