Palvelumme
sinua varten

Palvelut

Tarjoamme monipuolisesti ohjelmistokehityspalveluita, kuten mm. kotisivujen, verkkokauppojen, mobiilisovellusten ja pelien kehitystä. Toteutamme myös muita web-pohjaisia ratkaisuja. Kotisivupakettien lisäksi voit tilata meiltä kotisivut myös täysin tarpeidesi mukaisesti räätälöitynä kokonaisuutena. Kysy tarjousta! Toimitamme mielellämme myös referenssejä aiemmista töistämme.

Kotisivupaketit

MINI
500 + alv

Perusominaisuudet

1-2 räätälöityä sivua

Perus hakukoneoptimointi

Uniikki, räätälöity layout
PRO
650 + alv

Perusominaisuudet

max 5 räätälöityä sivua

Perus hakukoneoptimointi

Uniikki, räätälöity layout
PREMIUM
850 + alv

Perusominaisuudet

max 8 räätälöityä sivua

Extra hakukoneoptimointi

Uniikki, räätälöity layout
EXTRA
1000 + alv

Perusominaisuudet

max 12 räätälöityä sivua

Extra hakukoneoptimointi

Uniikki, räätälöity layout
E-SHOP PRO
1200 + alv

Perusominaisuudet

PRO-paketin ominaisuudet

WooCommerce-verkkokauppa

Yleiset maksutavat
E-SHOP EXTRA
1400 + alv

Perusominaisuudet

EXTRA-paketin ominaisuudet

WooCommerce-verkkokauppa

Yleiset maksutavat

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa 24%.

Kotisivujen perusominaisuudet

WordPress sisällönhallinta

Voitte hallita kotisivujenne sisältöä helposti WordPress sisällönhallintajärjestelmän avulla. Mukaan asentamamme sivunrakennus-editorin avulla  sisällönhallinta on extra intuitiivista ja helppoa. Lisäksi asennamme muutamia tärkeitä lisäosia mm. parantamaan kotisivujenne tietoturvaa.

Rajaton määrä sisältösivuja

Monet kotisivujen kehittäjät rajoittavat luotavien sivujen määrää ja estävät uusien sivujen luonnin asiakkailtaan. Me emme toimi näin – Voitte luoda kotisivuillenne niin paljon sivuja kuin haluatte! Voitte käyttää uusien sivujen luonnissa hyväksi räätälöimiemme sivujen kehityksessä muodostuneita sivupohjia.

Yhteydenottolomake

Kehittämiimme kotisivupaketteihin kuuluu yhden tai useamman perusmuotoisen lomakkeen asennus. Useimmiten perusmuotoiseksi lomakkeeksi valitaan yhteydenottolomake, jonka avulla kotisivujenne vierailijat voivat lähettää sähköpostia valitsemaanne sähköpostiosoitteeseen.

Some-linkitys

Kotisivunne voidaan linkittää sosiaalisen median kanaviinne, kuten Facebookiin, Twitteriin, Linkediniin ja Instagramiin. Perinteisten linkkien ja jako-nappien lisäksi voimme lisätä vaikkapa yhteydenottopainikkeet WhatsAppiin ja Messengeriin tai listata kotisivuillanne Instagram-tilinne uusimmat kuvat.

Responsiiviset kotisivut

Kehittämämme kotisivut ovat 100% responsiivisia, eli ne skaalautuvat toimimaan tyylikkäästi niin suurilla työpöytänäytöillä kuin pienillä näytöillä varustetuilla mobiililaitteillakin. Kehittämällä kotisivut responsiivisesti tarjoamme paremman käyttökokemuksen asiakkaillenne sekä parannamme kotisivujenne hakukonenäkyvyyttä.

Ilmainen opastus

Annamme lisämaksutta kattavan opastuksen kotisivujen käyttöön ja hallinnointiin. Tämän lisäksi neuvomme ja ohjeistamme kaikissa kotisivuihin liittyvissä asioissa jo heti ensimmäisestä yhteydenotostanne lähtien. Emme jätä asiakkaitamme yksin kotisivujensa kanssa vaan opastamme tarvittaessa vaikkapa ”kädestä pitäen” mentaliteetilla.

Kävijäseuranta ja verkkovastaavan työkalu

Google Analytics kävijäseurantatyökalun avulla saatte tärkeää tietoa kotisivujenne käyttäjistä ja Google Search Console verkkovastaavan työkalulla voidaan mm. mitata kotisivujenne Googlesta saamaa liikennettä ja tehokkuutta Googlen haussa. Opastamme ja avustamme maksutta näidenkin työkalujen käyttöönotossa.

Reaali-aikainen työnseuranta

Pääsette seuraamaan kotisivujenne kehitystyötä ja vaikuttamaan siihen ketterästi ja läpinäkyvästi. Kehitämme kotisivut osoitteessa yrityksenne.revonsoft.com, jonne luomme yrityksellenne tunnukset. Kehitettävät kotisivut eivät näy ulkopuolisille. Pääsette myös tutustumaan kotisivujen hallintaan ja aloittamaan sisällöntuotannon jo kehitysprosessin aikana.

Sisällöntuotanto

Halutessanne autamme teitä sisällöntuotannossa parhaamme mukaan kotisivujen kehitysprosessin aikana. Kotisivujenne ydinsisällön tiedätte luonnollisesti itse parhaiten, mutta voimme auttaa tarvittaessa esimerkiksi sisällön muotoilussa, optimoinnissa, graafisten elementtien sekä audiovisuaalisen sisällön tuotannossa.

Blogi, uutiset tai tapahtumat

Kotisivuillenne on mahdollista liittää lisämaksutta lisäkokonaisuutena esim. blogi, uutiset tai tapahtumat. Kotisivuille luodaan tarvittavat listaukset, joihin asetetaan linkitykset kokonaisuuden sivuille. Kokonaisuuden kategorisointi on myös mahdollista. Näihinkin kokonaisuuksiin voitte luoda sivuja niin paljon kuin haluatte.

Takuu

Annamme kehittämillemme kotisivuille täyden toimivuustakuun. Kotisivuprojektiemme toimitus ja julkaisu tapahtuvat vasta siinä vaiheessa kun olette tyytyväisiä kotisivuihinne. Mikäli kehitysvaiheessa jossakin sovitussa toiminnallisuudessa ilmenee ongelmaa, korjaamme sen maksutta.

Kartta

Tarvittaessa asennamme kotisivuillenne myös Google-kartan. Lisämaksuton kartan asennus tapahtuu upotuksena jolloin kartta kohdistuu toivomaanne toimipaikan osoitteeseen. Mikäli kaipaatte haastavampaa karttaratkaisua, sellaisen kehittämisestä voidaan sopia erikseen.

Kuvakarusellit ja kuvagalleriat

Halutessanne asennamme kotisivuillenne yhden tai useamman kuvakarusellin. Kuvakarusellit asennetaan skaalautumaan hyvin myös mobiilaitteille. Kuvakarusellien kuvien päälle on mahdollista lisätä tekstiä sekä muuta toiminnallisuutta. Kuvagalleria on myös mahdollista lisätä kotisivuillenne.

Chat

Lisämaksuton chat-toiminnallisuus voidaan asentaa kotisivuillenne lisäosan avulla. Opastamme tarvittaessa chatin käyttöön. Chattiin voidaan mm. asettaa automatisoituja viestejä, joita voidaan näyttää kotisivujenne vierailijoille mikäli ette ole itse paikalla.

Verkkokauppa

Käytämme verkkokaupparatkaisuissamme maailman suosituinta verkkokauppa-alustaa WooCommercea, joka on WordPressin lisäosa. WooCommerce on helppokäyttöinen ja kustannustehokas, joten se sopii erinomaisesti myös aloittavan verkkokauppiaan ensimmäiseksi verkkokaupaksi.

Verkkokauppaan asennetaan tarvittavat WordPress lisäosat, jotta saisit verkkokaupastasi mahdollisimman paljon irti. Verkkokaupan asennuksen ja kustomoinnin lisäksi ammattilaisen tekemää räätälöityä työtä tarvitaan mm. verkkoasun ulkoasun suunnittelussa, toteuttamisessa sekä integroimisessa kotisivujen layoutiin.  Opastamme alkuun verkkokaupan käytössä, mutta verkkokauppiaan kannattaa myös ottaa itse haltuun tuotteiden lisääminen ja muu verkkokaupan yleinen hallinnointi.

Saat verkkokaupan hallintaan omat tunnukset ja voit lisätä verkkokauppaasi mm. tuotteita, alennuksia, kampanjoita, tuoteryhmiä ja tuotekategorioita milloin ja missä haluat.

Verkkokauppaasi liitetään kaikki yleisimmät maksutavat ja -painikkeet.  Voit tarkastella ja seurata analytiikkatyökalulla mm. tilauksia, sivuston asiakkuuksia, myynnin määrää sekä kampanjoidesi tehokkuutta. Voit myös valita tuotteillesi haluamasi toimitustavat, toimitusvyöhykkeet, toimitusluokat ja toimitushinnat.

Ajanvarausjärjestelmä

Sähköinen ajanvaraus eli bookkaus on muodostunut tärkeäksi osaksi nykyaikaista asiakaspalvelua. Bookkaus mahdollistaa varausten tekemisen perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella, ilman varaamiseen perinteisesti tarvittua työntekijän työpanosta varauksen kirjaamisessa. Asiakkaasi voivat perua ja varata aikoja ilman soittamista, joten sinulta vapautuu aikaa muuhun liiketoimintaan.

Ajanvarausjärjestelmän hinta riippuu hyvin pitkälti asiakkaan toiveista – jos esim. ajanvarausjärjestelmään halutaan integroida verkkomaksut, tulee projektille luontaisesti enemmän hintaa kuin ajanvarausjärjestelmästä, jossa verkkomaksuja ei tarvita. Ajanvarausjärjestelmään kuuluu mm. työntekijöiden, palveluiden, asiakkuuksien ja muistutusviestin hallinta. Ajanvarausjärjestelmä myös räätälöidään sivuston muuhun ulkoasuun sopivaksi. Jos olet kiinnostunut liittämään ajanvarausjärjestelmän kotisivuillesi, kerro meille minkälaisen varausjärjestelmän tarvitset niin annamme työstä tarjouksen.

Sisältöpalvelut

Tärkein elementti kotisivuillasi on sisältö – vaikka raamit sen ympärillä olisivat kuinka hienot, ilman hyvää sisältöä on vaikea saada uusia asiakkuuksia kotisivujen avulla.

Kun keskustellaan kotisivuille tuotettavasta sisällöstä, tarkoitetaan sillä mm. tekstejä, kuvia ja videoita – sisältöä jota voidaan lisätä kotisivuille ilman ohjelmointia. Tuotettu sisältö voi sisältää myös (useimmiten hyvinkin yksinkertaista) ohjelmakoodia, mikä ei kuitenkaan useimmiten näy suoraan sisältöä lisäävälle henkilölle.

Tekstisisällöllä olisi tarkoituksenmukaista kertoa yrityksen kannalta oleellisimmat asiat tiiviissä, mielenkiintoisessa ja johdonmukaisessa paketissa. Sisältöä olisi tärkeää buustata tyylikkäillä yrityksesi toimialaan liittyvillä graafisille elementeillä, kuten kuvilla tai videoilla. Paremmin muotoiltu sisältö tarkoittaa parempaa myyntiä – myyvä sisältö houkuttelee potentiaalisia asiakkaitasi hankkimaan palveluitasi tai tuotteitasi, kun taas huonommin muotoiltu sisältö karkottaa asiakkaita pois. Myyvän sisällön tuottaminen on usein työlästä ja vaatii kokemuksen harjaannuttamaa silmää – ei siis ole ihmekään, että monella yrittäjällä ei työkiireidensä keskellä ole tällaiseen aikaa tai jaksamista.

Logosuunnittelu

Suunnittelemme logot vektorigrafiikkana, jolloin niiden kuvanlaatu ei huonone skaalattaessa sekä ne ovat painokelpoisia. Vektorigrafiikka vie myös hyvin vähän muistia ja latautuu nopeaa. Usein sivustoja hidastavatkin huomattavan paljon juurikin ylisuuret bittikarttakuvat.

Ennen kuin logoa lähdetään työstämään, kannattaa miettiä mitä ja minkälaisia asioita logolla halutaan viestittää. Minkälaisia mielikuvia logosta halutaan välittyvän? Minkälaisia arvoja yritykselläsi on, joita haluaisit korostaa? Sopisiko yrityksesi imagoa edustamaan vaikkapa jokin graafinen elementti tai joku tietty värimaailma?

Logon ei tarvitse olla turhan monimutkainen. Hyvä logo on kontekstiinsa sopiva, selkeä ja mieleen painuva.

Päivitämme myös tarvittaessa vanhan logonne uuteen. Logon päivityksessä otetaan huomioon yrityksellenne muodostunut brändi. Otamme vanhasta logosta mallia toiveidenne mukaisesti, voimme kokeilla uutta logoa vaikkapa uudella fontilla, värimaailmalla tai graafisella elementillä.

Ylläpito

Muutokset ja päivitykset onnistuvat kauttamme lisätöinä. Teemme aina lisätöistä ensin kustannusarvion.

Toteutamme kaikki palvelumme könttähintaisina ilman kuukausittaisia kustannuksia. Kotisivuja varten tarvitset kuitenkin webhotelli-palvelun ja domain-nimen. Muilta osin toteutamme kotisivut avaimet käteen -periaatteella.

Halvimmillaan webhotelli-palvelu ja domainnimi kustantavat vajaat 40€ / vuosi. Halvimmissa paketeissa on yleensä rajattu siirtokaista eli kotisivuilta sallitaan siirrettävän ainoastaan tietyn verran dataa per kk. Jos sallittu datamäärä ylittyy, sivut eivät näy ennen kuin kuukausi vaihtuu. Mm. tästä syystä suosittelemme harkitsemaan kalliimpiakin paketteja, varsinkin jos liikennettä on odotettavissa hieman enemmän. Ohjeistamme asiakkaitamme ensisijaisesti tilaamaan itse webhotelli-palvelun ja domainnimen sekä toimittamaan meille kotisivujen asennusta varten tarvittavat tunnukset. Opastamme siinä tarvittaessa ja voimme antaa suosituksen palveluntarjoajasta ja webhotelli-palvelusta.

Muu ohjelmistokehitys

Ei tarvetta kotisivuille, mutta muunlainen ohjelmointiosaaminen kiinnostaisi ja sopiva tekijä olisi hakusessa? Olet todennäköisesti juuri oikeassa paikassa. Otamme mielellämme työnalle muitakin ohjelmistoprojekteja – joko tuntivelotteisesti tai urakkaluontoisesti.

Asiakkaanamme voitte tilata meiltä suoraan vaikkapa jonkin mobiilisovelluksen avaimet käteen -pakettina tai palvelun tuottajana voitte tilata jonkin projektinne toteutuksen kokonaisuudessaan tai osittain meiltä alihankintana.

Minkälaista softaa sitten osaamme tehdä? No osaamisalueitamme web-kehityksen lisäksi on mm. Android-mobiilisovellusten ohjelmointi, työpöytäsovellusten kehitys sekä pelien kehitys.

Osaamisalueesemme kuuluu mm: HTML, CSS, jQuery, JavaScript, AJAX, Bootstrap, Angular, React, PHP, Java, C#, C, C++, Objective-C, Python & Django, Groovy & Grails, Linux, Android Studio, Unity, Blender, MySQL, SQLite, SVN, GIT, REST.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota meihin rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan projektistasi lisää!

Pelit

Meillä on kotisivujen kehityksen lisäksi valtava palo myös pelien kehitykseen. Ensimmäinen pelimme on parhaillaan kehitteillä Android-alustalle. Jos olet kiinnostunut alihankintatyöstä pelien teossa tai jos toimit vaikkapa pelien julkaisun parissa ja olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä.

Pelin kehityksessä vahvinta osaamisaluettamme on pelinkehitys Unity:llä C#-ohjelmointikielellä. Backend-puolelta osaamista löytyy Java & MySQL -kombosta ja mallinnuspuolelta tutuin työkalu on Blender.

Kerromme myöhemmässä vaiheessa lisää omasta peliprojektistamme. Tällä hetkellä pääfokuksemme on kuitenkin asiakasprojekteissa ja alihankintatyössä.